Etiketter

Arg Age (3) Böcker (5) Film (7) Fotboll (2) Huset (44) Hälsa (34) Hästarna (20) Mat (5) Musik (4) Party (11) Prinsen (27) Shopping (18) Trädgård (2) TV (3) Utflykter (9) Vardagsdravvel (220)

tisdag 7 januari 2014

Mycket att jobba på

Red på banan idag. Helt klart har Skima och jag gjort många framsteg tillsammans men oj oj oj vad mycket vi har att jobba på. Det är väl charmen med hästsport? 

Red mycket öppna idag. När man ber Skima om någonting är det ibland som det blir för mycket i hennes huvud och hon vet inte riktigt var hon ska ta vägen. Så blev det lite idag just i öppnorna, hon var lite överallt och vi fick inte riktigt till det. Då vi inte fick till öppnorna som jag just bu använder mej mycket av i förberedelsen till tölten så resulterade det i en tölt som inte heller var något vidare. I traven kändes hon dock fin och avslappnad. Hon är mycket starkare och mer välbalanserad på volt nu med. Det kan jag nog tacka longeringen mycket för.  Avslutade passet med att skritta och försöka få henne att stanna på utandning. Det ska jag jobba vidare med varje pass nu. 


Inga kommentarer: