Etiketter

Arg Age (3) Böcker (5) Film (7) Fotboll (2) Huset (44) Hälsa (34) Hästarna (20) Mat (5) Musik (4) Party (11) Prinsen (27) Shopping (18) Trädgård (2) TV (3) Utflykter (9) Vardagsdravvel (220)

fredag 10 januari 2014

Huvudvärk från en annan planet

Blev inget skrivet här igår. Hade ont i höger örat när jag vaknade men satte igång dagen son vanligt. Tog en promenad på förmiddagen innan vi åkte för att luncha med Lillkillens kompisar och deras underbara mammor. När vi kom hem hade värken i örat gått över till huvudvärk. Värken höll i sej men jag åkte ändå iväg för att hålla i en träning (mer om den i eget inlägg). På slutet av träningen och i bilen hem är huvudvärken nästan outhärdlig så tar värktabletter och deckar i soffan så fort jag kommer hem. Vilken befrielse när tabletterna verkar. 

Imorse när jag vaknade är huvudvärken kvar men något mildare, nu har även värken i örat kommit tillbaka. Konstigt! Fick lilleman att sova med mej på soffan en stund senare på morgonen och nu känns det något bättre! 

Har hunnit med att avverka en långpromenad med bästa slarsson nu på förmiddagen så fått lite frisk luft. Tror resten av dagen får bli bara mys med prinsen.

Inga kommentarer: