Etiketter

Arg Age (3) Böcker (5) Film (7) Fotboll (2) Huset (44) Hälsa (34) Hästarna (20) Mat (5) Musik (4) Party (11) Prinsen (27) Shopping (18) Trädgård (2) TV (3) Utflykter (9) Vardagsdravvel (220)

lördag 23 februari 2013

Lite utflyktslördag

När vi kommit upp och igång idag så satte vi oss i bilen i for till möbelskavanken i ingatorp som säljer ut. Hittade en soffa som var fin till allrummet men då vi redan har en från Ikea i tanken så ska vi ha lite is i magen i se om de sänker priset på denna ännu mer om den finns kvar, annars tar vi den på Ikea.

Sen for vi till leksaksaffären och handlade ett bebisgym till prinsen som blir 4veckor på tisdag och då hade han önskat sej det. :-)

Sen köpte vi fika o for hem till svärmor/farmor. Första besöket där. Deras hund var väldigt intresserad av vår lilla bebis och undrade vad det var som gnydde. Sedan tyckte vi det räckte med äventyr för dagen då prinsen inte är så stor än. Dock sov han nästan hela utflykten typ 3h, hör o häpna. Bilen och bilstolen är bra att ha när man ska få sjukt svårsövd bebis att sova. Synd att jag inte kan åka omkring i bilen varje gång han ska sova ;-). För vilken skillnad det är när han är utvilad bebis såklart då skriks det inte hela dagarna och behöver inte tuttas hela tiden på mamma. Men men...får ta dagarna som de kommer och efter det humör prinsen är på.

När vi kom hem var vi ju såklart tvungna att testa det nya gymmet.


2 kommentarer:

systra di sa...

gullunge, <3

Louise sa...

Bilstolen är en bra uppfinning. Funkar även perfekt ifall han blir grymt snorig och täppt.